На Хмельниччині працівники міліції затримали організатора наркопритону

На Хмельниччині працівники міліції затримали організатора наркопритону

28.03.15 14:23 0 652
22-річний житель смт. Теофіполь не тільки сам вживав марихуану, а й залучив до цього свого товариша та організував у батьківському гаражі наркопритон.

Як пояснив підозрюваний, влітку на околиці селища він виявив декілька кущів коноплі. Пізніше зібрав та висушив зілля і зберігав його в батьковому гаражі.

Але цим молодик не обмежився — залучив до куріння марихуани і свого знайомого, який раніше не вживав наркотиків. Крім того, у гаражі підозрюваний облаштував наркопритон. Виготовивши власноруч кальян, він пригощав зіллям товаришів.

Молодий чоловік підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», ч. 1 ст. 315 «Схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині зіткнулися ...
Наступна новина: На Вінничині за водіння ...

КОМЕНТАРІ