Львівський медуніверситет отримав Гран-прі на міжнародній виставці в Києві

Львівський медуніверситет отримав Гран-прі на міжнародній виставці в Києві

28.03.15 13:49 0 709
Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького отримав Гран-прі «Лідер міжнародної діяльності» на Шостій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015», що відбулася 12-14 березня цього року в Києві. Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького. Фото: refdb.ru

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як йдеться у повідомленні, ця виставка є однією з найбільш рейтингових і широкомасштабних освітянських виставок в Україні. Організатори виставки – Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий світ».

Окрім Гран-прі «Лідер міжнародної діяльності» рейтингового виставкового конкурсу, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького удостоєний Дипломом за творчу працю з підвищення якості національної освіти та Сертифікатом якості наукових публікацій, котрий Університет отримав на підставі високого рейтингового показника у наукометричній базі даних SciVerse Scopus.

За вагомий особистий внесок і плідну організаторську діяльність з модернізації та оновлення галузі освіти Почесною грамотою виставки «Сучасні заклади освіти – 2015» нагороджено ректора ЛНМУ імені Данила Галицького, члена-кореспондента НАМН України, професора Бориса Зіменковського.

За вагомий особистий внесок у модернізацію національної системи освіти Почесною грамотою виставки «Сучасні заклади освіти – 2015» нагороджено декана по роботі з іноземними студентами ЛНМУ імені Данила Галицького Євгена Вариводу.

На виставці були представлені 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови.

Упродовж трьох днів роботи виставки педагоги, науковці, фахівці та відвідувачі мали можливість спілкуватися з представниками навчальних закладів, обмінюватися досвідом педагогічної практики, ознайомлюватися з сучасними технологіями навчання. Старшокласники та їхні батьки, студенти отримали актуальну інформацію щодо умов вступу до навчальних закладів, бакалаврських і магістерських програм, підготовчих університетських курсів.

Під час проведення 47 науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, круглих столів, презентацій та майстер-класів освітяни й науковці з різних регіонів країни обговорили нагальні проблеми модернізації галузі освіти, шляхи інтеграції до європейського освітнього простору, особливості вступу до вищих навчальних закладів у 2015 році.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фотовиставка «Мій ...

КОМЕНТАРІ