Безпечність буковинських автошляхів перевірять фахівці

Безпечність буковинських автошляхів перевірять фахівці

28.03.15 11:15 0 657
З метою визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, вулиць населених пунктів та залізничних переїздів після зимового сезону і належної підготовки їх до літнього періоду експлуатації в області створено комісію з представників служби автомобільних доріг, облавтодору, УДАІ МВС України, Укрзалізниці.

Згідно з графіком, з 30 березня по 19 квітня 2015 року комісія має детально обстежити вулично-дорожню мережу.

Звертатиметься увага на покриття доріг — наявність на ній ямковості, осідань, колійності, на стан узбіч, смуг відведення, придорожніх територій, тротуарів, технічні засоби організації дорожнього руху, зовнішнє освітлення тощо.

Перевірятиметься також облаштування залізничних переїздів, насамперед, через які здійснюється автобусний рух.

На аварійно-небезпечних ділянках, у місцях концентрації ДТП фахівці перевірять відповідність знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху. Дорожні знаки, що вводять необґрунтовані обмеження для учасників дорожнього руху,будуть демонтовані.

За результатами обстежень комісія визначить обсяги першочергових робіт з ліквідації виявлених недоліків, підготовки доріг загального користування до експлуатації у літній період.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Хмельницькій області ...
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ