На Вінниччині міліція затримала розповсюджувача порнографії

На Вінниччині міліція затримала розповсюджувача порнографії

28.03.15 08:07 0 563
26 березня в місті Бар працівники місцевої міліції затримали чоловіка, який на вулиці біля магазину продавав диски з порнофільмами.

Як розповів начальник Барського райвідділу міліції Павло Кукуруза, 49-річного жителя одного з сіл району міліціонери затримали близько півночі. Біля продуктового магазину в центрі м. Бар чоловік пропонував перехожим придбати СD-диски з забороненими фільмами для дорослих. Вартість одного диска 40 гривень.

Під час затримання у правопорушника в кишені куртки міліціонери вилучили три диски з порнофільмами. Затриманий зізнався, що відео скачував з сайтів у мережі Інтернет для продажу, оскільки іншого заробітку не мав.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 301 Кримінального кодексу України (виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). За таке правопорушення передбачений штраф від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією відеопродукції, засобів її виготовлення та демонстрування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: В Україні,за останні два ...

КОМЕНТАРІ