Місто приймало Чемпіонат України  з кіокушинкайкан карате

Місто приймало Чемпіонат України з кіокушинкайкан карате

28.03.15 11:40 0 801
В місті Луцьку у спортивно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» пройшов Чемпіонат України ІКО Мацушима з кіокушинкайкан карате серед юнаків та юніорів. Це вже 10-ті за рахунком змагання з 2006 року, що організовує на Волині Українська федерація «Кіокушинкайкан Карате».

До Луцька приїхало 18 клубів з 10 областей України. Майже 240 кращих спортсменів змагались у 25 категоріях за звання Чемпіона України. Варто відзначити, що з кожним роком кількість підготовлених та кваліфікованих спортсменів зростає.

На урочистому відкритті змагань учасників вітали заступник начальника управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Ігор Дмитришин та голова правління Української федерації «Кіокушинкайкан Карате», головний суддя змагань Дмитро Волинець.

Глядачі мали можливість спостерігати видовищні, а інколи й жорсткі поєдинки у попередній частині змагань, важкі та виснажливі поєдинки фіналів.

Чемпіонат відбувся цікаво та в дружній атмосфері. Як підсумок — діти задоволені, тренери та представники теж. На завершення Дмитро Волинець підсумував: «Головне, що отримали тут спортсмени - це не кубки та медалі, а досвід, який можна здобути лише на татамі, враження, які передати дуже складно, та поштовх до підкорення нових спортивних вершин».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ