Луцьк: у «Юності» канікули розпочались святом клубу

Луцьк: у «Юності» канікули розпочались святом клубу

28.03.15 13:49 0 787
Розпочались весняні канікули і у клубах за місцем проживання активніше завирувало спортивне життя.

24 березня в клубі «Юність» (просп. Грушевського, 12) Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» відбулось спортивне свято «Здорове дитинство — здорове життя».

Програма свята включала сеанс одночасної гри в шашки, турнір з тенісу настільного, настільного хокею та дартсу.

Сеанс одночасної гри в шашки на 10 дошках давав кандидат в майстри спорту, суддя І категорії Микола Проскуровський. Діти з захопленням грали з майстром шашкової гри, намагаючись зробити вдалий хід, щоб звести гру хоча б до нічийного результату. Але це їм поки що не по силах. Для цього ще потрібно багато тренувань і занять з теорії.

Дуже емоційно пройшов турнір з тенісу настільного, де найсильнішими виявились: Іларіон Сорочук - І місце, Владислав Бурмістров - ІІ місце, Павло Ткачук - ІІІ місце.

Настільний хокей викликав бурхливу реакцію у дітей. З усього видно, що дітям не вистачає справжнього хокею на льоду. Але і в настільний хокей грали з радістю та великим захопленням. Перемогу виборов Микита Штагаренко. Друге місце посів Станіслав Іноземцев, а третє — Максим Споданчук.

Наступний вид спорту дартс показав, що це гра уважних, виважених, стриманих. Важко втримати емоції, бажання швидше виконати кидок, щоб знати результат. Тому ті у кого було більше витримки і зосередженості і стали призерами, набравши більшу суму очок. Перемогу святкував Олексій Барда. Друге і третє місце посіли відповідно Сергій Григорович та Максим Кузьмич.

Спортивне свято вдалося. Учасники заходу дуже задоволені, їм не довелося нудьгувати. У вирі емоцій час сплинув швидко.

Переможці, призери та активісти клубу були нагороджені дипломами міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ