У Волинській області у Ковелі міліціонери провели бесіду з дітьми з неблагополучних сімей

У Волинській області у Ковелі міліціонери провели бесіду з дітьми з неблагополучних сімей

28.03.15 12:55 0 618
Основною метою такого заходу стала організація дозвілля та правове виховання дітей, батьки яких неналежним чином виконують свої обов'язки, та тих школярів, які через конфлікти у родині часто втікають із дому.

Правоохоронці навідалися у Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей, де нині перебуває 17 вихованців.

Зустріч розпочалася із бесіди-лекції: насамперед працівник кримінальної міліції у справах дітей звернув увагу на шкідливі звички та їх наслідки на юний організм. Також нагадав на правила поведінки у стінах закладу та поза його межами, відзначивши: у випадку самовільного залишення центру втікача переводять у притулок для дітей.

Не залишили поза увагу і правопорушення, які найчастіше вчиняють неповнолітні, а відтак акцентували на мірі покарання.

Неприхований інтерес у школярів викликав показ експертом криміналістичної валізи та всіх її складових, а також процедура зняття відбитків слідів рук.

Бути ввічливими один до одного, вести активний спосіб життя, а свій вільний від навчання час приділяти корисним справам – такими були побажання правоохоронців дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ