На Житомирщині тематичним флешмобом привернули увагу до проблем безпеки дітей на дорозі

На Житомирщині тематичним флешмобом привернули увагу до проблем безпеки дітей на дорозі

28.03.15 13:27 0 641
У Житомирі відбулася акція-заклик до дотримання учасниками руху дорожньої безпеки. Привернути увагу водіїв до неухильного дотримання швидкісних режимів на вулично-шляховій мережі обласного центру узялися активісти громадської організації, молодь і Державтоінспекція.

27 березня по вул. Бердичівській, одній з центральних вулиць обласного центру, працівники ДАІ разом з представниками громадської організації та студентами влаштували показові профілактичні заходи для водіїв транспортних засобів.

Діти розташувалися на тротуарах уздовж проїзної частини вулиці, тримаючи в руках макети дорожніх знаків, якими нагадали керманичам про безпечну швидкість руху у межах міста.

Тим часом представники громадської організації розповсюджували серед водіїв спеціальні листівки та буклети, висловлюючи прохання дотримуватися правил дорожнього руху, бути ввічливими та уважними до маленьких пішоходів, а дітлахам вручали повітряні кульки з тематичним принтом.

Як повідомив керівник обласного управління ДАІ Житомирщини Володимир Гриб, упродовж поточного року на Житомирщині трапилося 15 дорожньо-транспортних пригод за участю дітей, унаслідок яких постраждало 16 дітей.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: У Львові відбувся «круглий ...

КОМЕНТАРІ