В Закарпатській області щодо митників,недбалість яких призвела до викрадення зі складу автомобіля та тютюнових виробів,прокуратура розпочала розслідування                  

В Закарпатській області щодо митників,недбалість яких призвела до викрадення зі складу автомобіля та тютюнових виробів,прокуратура розпочала розслідування               

28.03.15 12:50 0 605
Прокуратурою Виноградівського району розпочато досудове розслідування кримінального провадження, стосовно службових осіб митного посту «Дяково» Закарпатської митниці ДФС, за фактом службової недбалості - ч.2 ст.367 КК України.

Як повідомив прокурор Виноградівського району Юрій Беламут, підставою для початку досудового розслідування став той факт, що працівниками МП«Дяково» Закарпатської митниці ДФС, всупереч покладених на них обов’язків, не забезпечено належну охорону конфіскованого майна, яке передано їм на відповідальне зберігання. Це призвело до викрадення із складу Закарпатської митниці ДФС, в ніч з 13 на 14 лютого поточного року, легкового автомобілю марки «Рено Еспайс» та тютюнових виробів на загальну суму понад 240 тис. грн, які були вилучені на підставі протоколу про порушення митних правил.

Довівдка:

ч.2 ст. 367 КК України - службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ