В Закарпатській області мати з Мукачева принесла до міліції наркотики,які ховав вдома її неповнолітній син

В Закарпатській області мати з Мукачева принесла до міліції наркотики,які ховав вдома її неповнолітній син

28.03.15 14:58 0 622
30 грам марихуани, розфасованої у 13 паперових пакетів, та пристрої для її вживання 45-річна жінка принесла дільничному інспектору міліції. Мати знайшла всі ці речі у кімнаті свого 16-річного сина.

З проханням допомогти жінка звернулась до дільничного інспектора міліції Василя Перести. Мукачівка розповіла, що її неповнолітній син останнім часом дивно себе поводить. Скоріш за все, вживає наркотики. На зауваження матері не реагує. Деколи стає агресивний і збуджений, а часом замкнутий. Окрім того, хлопець ніде не навчається і не працює. Впоратись з його вихованням ні мати, ні батько не можуть.

Коли жінка вдома знайшла згорток із зеленою речовиною та різними пристроями для її викурювання, то відразу вирішила звернутись до правоохоронців.

Як пояснив правоохоронцям сам неповнолітній, він виявив у полі неподалік селища Кольчино Мукачівсього району кущ коноплі. Листя марихуани зібрав, висушив та розфасував у пакети для власного вживання. Адже разом з товаришами вони вже тривалий час вживають наркотичну речовину.

За даним фактом слідчий Мукачівського міськвідділу міліції відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Триває досудове розслідування.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: минулоріч в ...
Наступна новина: На Львівщині зіткнулися ...

КОМЕНТАРІ