У Львівській області у Буському районі свободівці ініціюють перевірку стану вирубки лісів

У Львівській області у Буському районі свободівці ініціюють перевірку стану вирубки лісів

28.03.15 13:09 0 667
26 березня 2015 року в Буському районі Львівщини депутати-свободівці виступили з ініціативою створити тимчасову контрольну комісію для перевірки стану вирубки лісів у районі та дотримання законності у галузі лісопереробки суб'єктами господарювання всіх форм власності за період 2011–2015 рр.

Цю ідею під час сесії Буської районної ради озвучив голова Буської районної організації ВО "Свобода" Богдан Гринишин. Ініціативу свободівців депутати Буської районної ради підтримали одностайно.

"Громада каже про масову вирубку лісів. Є приватні підприємства, які спалюють деревину. Це ми маємо перевірити", – наголосив Богдан Гринишин. – У роботі вказаної комісії ми широко будемо використовувати та залучати матеріяли від представників територіяльних громад, профільних громадських організацій, ЗМІ, правоохоронних органів, громадян", – зазначив Богдан Гринишин.

Як повідомив керівник фракції ВО "Свобода" у Львівській області Йосиф Ситник, депутати-націоналісті ініціюватимуть створення таких тимчасових контрольних комісій для перевірки стану вирубки лісів у всіх районах Львівщини.

"Проблемою лісів дуже часто спекулюють у політичній боротьбі. Це те, що болить людям, у яких на очах крадуть народне добро. Тому ми хочемо знати реальну ситуацію – що відбувається з лісом та деревообробкою на Львівщині: хто і куди возить крадений ліс, хто до цього причетний та досі не покараний. Багато запитань є до використання коштів на створення лісових доріг, прикордонних лісосмуг тощо", – зазначив Йосиф Ситник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ