У Львівській області у Червонограді чоловік викрав металу на дві тисячі гривень

У Львівській області у Червонограді чоловік викрав металу на дві тисячі гривень

28.03.15 10:38 0 579
Викрадене майно зловмисник мав намір здати на металобрухт, але його протиправні дії викрили працівники міліції. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До Червоноградського міського відділу міліції, 25 березня, із заявою про крадіжку звернувся 40-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що з його приватної ділянки викрали металеву бляху та два рулони металевої сітки вартістю 2 тисячі гривень.

Працівники сектору карного розшуку Червоноградського міськвідділу міліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний 30-річний місцевий мешканець.

«Зі слів зловмисника, у нього скрутне матеріальне становище. Викрадене майно він мав намір здати на металобрухт», - розповів начальник сектору карного розшуку Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області майор міліції Віталій Черник.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові представлять ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ