Вадим Ситник: "Про протиправні діяння міліціонерів Рівненщини можна розповісти внутрішній безпеці"

Вадим Ситник: "Про протиправні діяння міліціонерів Рівненщини можна розповісти внутрішній безпеці"

28.03.15 14:53 0 803
27 березня, на прес-конференції начальник відділу внутрішньої безпеки в Рівненській області Департаменту внутрішньої безпеки МВС України полковник міліції Вадим Ситник повідомив подробиці затримання міліціонера, який вимагав від жителя Рівненщини 3500 доларів США.

За словами Вадима Ситника, 25 березня до відділу внутрішньої безпеки звернувся чоловік, який поскаржився на міліціонера. Правоохоронець вимагав гроші для третьої особи, якому нібито заборгував заявник. Предметом конфлікту став мотоцикл.

Водночас, як стало відомо, помічник чергового за позитивне вирішення питання мав отримати частку. Однак, під час вимагання частини грошей – 12 тисяч гривень та 500 доларів США – оперативники спільно із працівниками прокуратури області затримали 24-річного міліціонера та його спільника у дворі будинку.

— Лише спільними зусиллями ми зможемо повернути довіру населення до міліції, - підсумував полковник міліції Вадим Ситник. – Тому про протиправні діяння міліціонерів Рівненщини ми просимо повідомляти за номером телефону 679-608.

Наразі в суді затриманому правоохоронцю обирається міра запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: борці з ...
Наступна новина: Вінничина: минулоріч в ...

КОМЕНТАРІ