На Рівненщині в результаті ДТП загинуло двоє людей (+фото)

На Рівненщині в результаті ДТП загинуло двоє людей (+фото)

28.03.15 12:22 0 629


26 березня близько 10 години в смт. Млинів сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинуло двоє людей.



За попередніми даними, 20-річний дубенчанин, керуючи мотоциклом «Кавасакі», з невідомих поки причин, допустив наїзд на велосипедиста. 73-річний Станіслав, житель Млинова, який їхав велосипедом, від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Тілесні ушкодження отримали водій та 20-річний пасажир мотоцикла. Юнаків із травмами різного ступеню тяжкості відразу доставили каретою швидкої допомоги до Млинівської центральної районної лікарні. Однак, під час надання медичної допомоги 20-річний Роман, пасажир мотоцикла, помер, а водій мотоцикла потрапив у реанімаційне відділення.

За фактом ДТП відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з'ясовують обставини та причини ДТП. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Працівники Державтоінспекції звертають увагу водіїв двоколісних транспортних засобів на неухильне дотримання вимог Правил дорожнього руху та взаємоповагу на дорозі.

Також інспектори ДАІ закликають всіх водіїв вказаної категорії користуватися засобами індивідуального захисту задля власної безпеки.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У мешканця ...

КОМЕНТАРІ