Тернопільські свободівці відвезли на Яворівський полігон гуманітарну допомогу землякам

Тернопільські свободівці відвезли на Яворівський полігон гуманітарну допомогу землякам

28.03.15 13:23 0 718
Члени Тернопільської міської організації ВО "Свобода" – голова організації, депутат обласної ради Роман Навроцький, депутати облради Олег Любінський та Тернопільської міськради Андрій Строєвус – відвідали своїх земляків, які проходять військову підготовку на Яворівському полігоні, що на Львівщині. Свободівці привезли військовослужбовцям продукти харчування й речі першочергової необхідності.

"Поки триває так зване перемир'я, під час якого наших бійців продовжують обстрілювати і вбивати, маємо бути на сторожі. Не можна опускати рук, треба допомагати і тим, хто на передовій, і тим, хто готується їх замінити. Вдячний усім, хто долучився до допомоги нашим краянам, які проходять військову підготовку на Яворівському полігоні. Волонтерство вкрай потрібне і необхідне, завдяки справжній підтримці ми зробимо наших бійців більш захищеними, забезпеченими усім необхідним і головне – упевненими, що вони мають за кого боротися.

Приємно, що у наших воїнів є міцний бойовий дух і тверда віра у перемогу. Доки у нас є такі захисники – знаємо, що наше майбутнє у надійних руках, лише треба їм допомагати матеріяльно і морально. Будьмо пліч-о-пліч у важкі часи, щоби здобути довгоочікуваний мир!" – зазначив голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ