На Тернопіллі начальник управління боротьби з економічною злочинністю обласної міліції провів особистий прийом громадян

На Тернопіллі начальник управління боротьби з економічною злочинністю обласної міліції провів особистий прийом громадян

28.03.15 09:02 0 571
Прийом громадян з питань незаконного функціонування на території області гральних закладів провів начальник управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Василь Мокрицький.

Впродовж двох днів до керівника УДСБЕЗ зверталися мешканці краю не лише з питань незаконного грального бізнесу. Людей цікавили земельні питання, виробництво та реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв, а також боротьба з незаконним видобутком корисних копалин тощо.

Під час прийому один із мешканців обласного центру повідомив про місце розташування та діяльності у Тернополі об'єктів, де можуть проводитись азартні ігри. Це стосувалося мережі державних лотерей, де, на думку заявника, здійснюється заборонена Законом букмекерська діяльність, а не державні лотереї.

Також повідомлено про діяльність одного інтернет-клубу, в якому надається можливість доступу до азартних ігор за допомогою мережі Інтернет. Дану інформацію правоохоронці перевірять. У разі її підтвердження, організатори азартних ігор понесуть відповідальність згідно чинного законодавства.

Правоохоронці вкотре закликають жителів області повідомляти про місця розташування та діяльність гральних закладів, у тому числі інтерактивних клубів і букмекерських контор за телефоном 102.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-франківські ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ