Працівники ДАІ Буковини допомогли водію у скрутній ситуації. (+фото)

Працівники ДАІ Буковини допомогли водію у скрутній ситуації. (+фото)

30.03.15 12:28 0 779
Мешканця Одещини Валерія Олександровича Мороза, що на тягачі «Вольво» віз із Закарпатської області вантаж, спіткала прикрість.

Багатотонна вантажівка, завантажена дошками, впевнено подолала сотні кілометрів, і вже наближалась до виїзду з території Чернівецької області.

Здавалось, ніщо не віщувало небезпеки на сухому покритті за доброї видимості. Але дорога незбагненна, кожен її метр приховує в собі несподіванку. Це добре відомо тим, хто керує великоваговими транспортними засобами. Тут, як кажуть, не зарікайся, розслабитись можна лише коли «фура» розвантажуватиметься.

Наразі ж, «розвантаження» вийшло несподіваним і незапланованим. Вже на кордоні області в селі Атаки на Хотинщині автомобіль перекинувся. Входячи в поворот, водій, можливо, не врахував масу тягача, тобто, не впорався з керуванням. На щастя, при цьому ніхто не постраждав. Однак, чоловік у чужій місцевості, у передвечірню пору залишився наодинці з проблемою.

Допомогли Валерію Олександровичу працівники ДАІ, які несли службу на стаціонарному посту ДПС неподалік. Вони повністю взяли на себе усі клопоти по виходу із скрутного становища.

Насамперед, подбали про безпеку, оглянули тягач, виставили сигнальні конуси, визначили технічні потреби, аби поставити вантажівку на колеса. Для цього знадобились аж два підйомних крани. Працівники ДАІ знайшли і їх, і людей, аби розвантажили десятки тонн вантажу. Автоінспектори подбали також про ночівлю водія, відпочинок, харчування.

—Дуже вдячний хлопцям, —схвильовано говорить Валерій Олександрович, — не кинули у важку хвилину.

Уночі командир підрозділу ДАІ, що обслуговує стаціонарний пост, майор міліції Федір Лупу разом з колегами забезпечив охорону місця аварії.

—Наш обов’язок — допомогти учаснику дорожнього руху, — говорить офіцер. — Хочеться, щоб і на дорогах, і в державі був мир, щоб люди допомагали одне одному.

Валерій Мороз попросив передати щиру вдячність керівництву УДАІ УМВС України в Чернівецькій області, службовцям, які прийшли на допомогу, організували аварійні роботи оперативно, професійно.









Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Бійці роти ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ