У Львові відбувся "круглий стіл" з питань профілактики дитячого дорожнього-транспортного травматизму

У Львові відбувся "круглий стіл" з питань профілактики дитячого дорожнього-транспортного травматизму

30.03.15 14:31 0 649
Безпека наймолодших учасників дорожнього руху - наших дітей, на постійному контролі у Державтоінспекції та освітян. Адже з початку року у місті Львові у дорожньо-транспортних пригодах травмувалось 16 дітей.

Тому напередодні весняних канікул було проведено робочу зустріч за участю представників Державтоінспекції міста Львова та управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Метою цієї зустрічі є вжиття заходів щодо усунення причин виникнення дорожньо-транспортних пригод за участю дітей.

Передусім начальник Державтоінспекції м. Львова підполковник міліції Тарас Гринюх наголосив, що у нас одна мета: зробити дороги безпечними для усіх учасників дорожнього руху, а особливо для наших дітей.

У свою чергу керівник управління освіти Зоряна Довганик зауважила, що педагоги докладають усіх зусиль, аби навчити дітей правильній та безпечній поведінці на дорозі.

У ході зустрічі обговорено основні ризики, що супроводжують дітей на дорозі та шляхи їх подолання. Результатом проведеної роботи є розробка програми навчань неповнолітніх правилам керування скутером, оскільки за останні декілька років почастішали випадки травмувань у ДТП неповнолітніх скутеристів.

Відділ Державтоінспекції м. Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у Бершаді ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ