В Івано-Франківській області за крадіжки з торгових центрів дві жінки понесуть кримінальну відповідальність

В Івано-Франківській області за крадіжки з торгових центрів дві жінки понесуть кримінальну відповідальність

30.03.15 10:00 0 653
У Бурштині 33-річна жінка намагалася таємно викрасти з торгового центру продукти харчування та засоби гігієни. Інший випадок трапився у Калуші. Тут 25-річна зловмисниця брала алкогольні та енергетичні напої.

На виході з торгового закладу, що в Бурштині Галицького району молоду жінку зупинив для огляду охоронець, якому її поведінка видалася підозрілою. Однак відвідувачка на слова охоронця не відреагувала, а кинулася навтьоки, тож довелося її наздоганяти. Виявилося, що селянка винесла товару на суму більш ніж п'ятсот гривень. Оскільки вона викрадала крам відкрито, то її дії правоохоронці кваліфікуватимуть не як крадіжку, а грабіж – з усіма правовими наслідками. А в Калуші міліціонери розшукали 25-річну місцеву жительку, яка поцупила з торгового майданчику біля крамниці пляшку спиртного, чотири банки енергетичного напою, дві упаковки картопляного пюре і фарбу для волосся.

За цими фактами працівниками слідчих підрозділів Галицького районного та Калуського міського відділень міліції розслідуються кримінальні провадження.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ТОП-5 инноваций ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ