Хмельницька область: за добу піротехніки знищили 8 вибухонебезпечних предметів

Хмельницька область: за добу піротехніки знищили 8 вибухонебезпечних предметів

30.03.15 15:03 0 667
27 березня об 11 годині піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області знищили 120-міліметрову мінометну міну часів Другої Світової війни, яка була виявлена 26 березня в с. Веселівка Красилівського району. Після чого сапери знищили два 76-міліметрових артилерійських снаряда часів Другої Світової війни, які було виявлено напередодні на вул. Кооперативній м. Хмельницький.

О 13 годині 27 березня піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС області знищили одну ручну гранату Ф-1 часів Другої Світової війни, що була виявлена в с. Огіївці Старокостянтинівського району. Також у спеціально відведеному місці піротехніки знищили три 82-міліметрові мінометні міни, що були виявлені під час контрольного обстеження місцевості піротехніками в м. Старокостянтинів.

Також о 18 годині сапери знищили один 76-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої Світової війни, який було виявлено напередодні в с. Колибаївка Кам’янець-Подільського району.

Шановні громадяни! Дотримуйтеся правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ