Івано-Франківщина: на Рожнятівщині викрили зловмисника,який спокусився на речі в чужому автомобілі

Івано-Франківщина: на Рожнятівщині викрили зловмисника,який спокусився на речі в чужому автомобілі

30.03.15 15:15 0 625
Працівники райвідділу міліції за кілька годин розшукали та затримали зловмисника, який обікрав незачинений автомобіль місцевого жителя.

Як повідомив потерпілий, що з його автомобіля зникли магнітола та USB-накопичувач. Зловмисник скористався безпечністю власника машини, який залишив її відчиненою на кілька годин. Правоохоронцям вдалося цього ж дня встановити особу підозрюваного та затримати 23-річного жителя сусіднього села. До речі, правоохоронці також перевіряють його причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району.

Міліція звертається до водіїв з проханням не забувати про заходи безпеки, не залишати автомобілі без нагляду.

Віддайте перевагу зберіганню автомобілів на стоянках, які охороняються, подбайте про обладнання авто надійною сигналізацією. Найбезпечніше – це передбачити усі можливі способи викрадення і виключити їх заздалегідь.

Пам'ятайте, що увагу злочинця може привернути все, що лежить в салоні машини. Навіть якщо річ не має цінності, ви можете поплатитися як мінімум розбитим склом. Тому обов'язково забирайте з собою усі цінні речі.

Як правило, здобиччю автозлодіїв стають GPS-навігатори, відеореєстратори, антирадари, автомагнітоли, акустика. З салонів авто також «зникають» сумки і барсетки, ноутбуки, стільникові телефони тощо. При цьому злодюжки псують замки дверей, розбивають скло, тим самим спричиняючи більший збиток, ніж вартість викраденого майна.

Не дайте злочинцям шансу, подбайте про збереження власного майна.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: за ...
Наступна новина: До Міжнародного Дня театру ...

КОМЕНТАРІ