Тернопільські міліціонери розшукують осіб,які скоїли напад на родину приватного підприємця

Тернопільські міліціонери розшукують осіб,які скоїли напад на родину приватного підприємця

30.03.15 17:33 0 676
Троє невідомих осіб в масках ввечері ввірвалися до помешкання 60-річного жителя міста Бучач. Зловмисники, застосовуючи насильство до господаря та його дружини, заволоділи значною сумою грошей. Правоохоронці розшукують нападників.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Бучацького райвідділу міліції 27 березня о 23.20 від місцевого жителя. Чоловік повідомив, що невідомі особи здійснили напад на будинок 60-річного жителя райцентру. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що троє невідомих осіб у масках проникли на територію господарства приватного підприємця та, застосовуючи фізичне насильство до чоловіка та його дружини, вимагали гроші. Зловмисники викрали з помешкання значну суму валюти: 15800 доларів США, 2100 євро, 1700 фунтів стерлінгів та ювелірні вироби.

60-річний господар будинку помер. Його тіло направлено на судово-медичний розтин для з'ясування причин смерті.

На місці події продовжують працювати працівники міліції, експерти-криміналісти.

Правоохоронцями проводиться збір речових доказів та вживаються оперативні заходи, направлені на встановлення осіб зловмисників. В області за вказівкою начальника обласної міліції введено план «Перехват».

Дані про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією статті 115 частини 2 пункту 6 ККУ - умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів.

Триває досудове розслідування, в ході якого буде з'ясовано усі обставини вчинення важкого злочину. Про них поінформуємо згодом.

Якщо вам щось відомо про даний злочин, повідомляйте правоохоронцям за телефоном у Бучачі (03544) 2-12-45 або 102. Анонімність гарантується.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Провізор однієї з аптек ...
Наступна новина: Валерій Коровій: «В такі ...

КОМЕНТАРІ