На Вінничині голова облдержадміністрації інформував сільських та селищних голів про нову систему нарахування житлових субсидій (+фото)

На Вінничині голова облдержадміністрації інформував сільських та селищних голів про нову систему нарахування житлових субсидій (+фото)

30.03.15 11:11 0 641
Під час засідання за участю голів сільських, селищних та міських рад Тростянецького, Бершадського, Гайсинського та Теплицького районів, що відбулося 27 березня у селищі Тростянець, керівник Вінниччини Валерій Коровій акцентував увагу учасників зібрання на спрощеній процедурі нарахування житлових субсидій населенню.

Разом із першим заступником директора Департаменту соціального захисту ОДА Людмилою Каратаєвою голова облдержадміністрації детально прокоментував презентаційні матеріали щодо розрахунків, механізму та порядку оформлення такої державної підтримки.

«Підприємства, які надають житлово-комунальні послуги, повинні підготувати і донести до своїх споживачів повідомлення та бланки заяви й декларації для призначення субсидії. Людина заповнює ці документи і подає їх в органи соціального захисту, які й нараховують субсидію», - повідомив серед іншого Валерій Коровій.

Очільник Вінниччини також наголосив, що інформація про спрощену процедуру оформлення цієї державної допомоги має дійти до кожного мешканця області, і в цьому питанні вагома роль належить керівникам територіальних громад регіону.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПриватБанк і Tickets.ua ...
Наступна новина: На Львівщині внаслідок ДТП ...

КОМЕНТАРІ