У Львівській області бродівський депутат свободівець Ігор Федик пішов добровольцем на фронт

У Львівській області бродівський депутат свободівець Ігор Федик пішов добровольцем на фронт

30.03.15 12:31 0 673
Депутат Бродівської міської ради від ВО "Свобода" 51-річний Ігор Федик вступив у добровольчий батальйон "Донбас-Україна" і вже проходить вишкіл на Дніпропетровщині. У цивільному житті він займався питаннями ЖКГ у депутатській комісії міськради, був активним учасником Революції гідності.

"Ігор Федик – активний майданівець. Як почалася війна, відразу вирішив зголоситися добровольцем, однак тоді не склалося… Зараз він переконав рідних – маму, дружину, дочку, що повинен там бути", – повідомив секретар Бродівської міської ради свободівець Михайло Чунгін.

Побратими допомогли депутатові з формою та спорядженням. Розповідають, що Ігор Федик, хоч і має певні проблеми зі здоров'ям, на медичній комісії вміло їх приховав. Нещодавно з передової повернувся зять Ігоря Федика, який служить у бродівській авіаційній частині.

"Ми часто спілкуємося по телефону. Ігор розповідає про службу і водночас цікавиться життям міста, нашими депутатськими справами. Невдовзі закінчується навчання, й він вирушає на передову", – розповідає Михайло Чунгін.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ДАІ Буковини ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ