Мешканці Хмельницького підтримали правоохоронців у боротьбі зі стихійними ринками

Мешканці Хмельницького підтримали правоохоронців у боротьбі зі стихійними ринками

31.03.15 15:18 0 602
Заблоковані торговцями тротуари, продукти, які лежать прямо на землі — усе це викликає обурення у більшості хмельничан. Тому вони одноголосно підтримують працівників міліції у боротьбі зі стихійними ринками.

Боротьба зі стихійною торгівлею розпочалася в обласному центрі із профілактичної роботи: впродовж декількох днів дільничні інспектори міліції усно та за допомогою листівок попереджали громадян про заборону продавати товар «з рук».

Прохання та попередження подіяли не на всіх, тому на вихідні працівники міліції прийшли на стихійні ринки раніше від продавців і спрямовували людей торгувати на спеціально обладнані місця, які знаходяться неподалік.

Варто додати, що хмельничани всіляко підтримують запроваджені міськвідділом міліції заходи по боротьбі зі стихійною торгівлею.

— Продають продукти з землі, а на базарі дійсно стелажі пусті стоять, хоч у футбол грай, — говорить Ростислав, місцевий житель.

Підтримує Ростислава і хмельничанка Тетяна:

— Треба заробляти хоч якось, але коли сир, кури лежать на асфальті, біля проїжджої частини … на газеті … Треба вчитись порядку та дотримуватись законів, бо інакше нічого не зміниться.

Цього разу працівники міліції обмежились профілактичною роботою, адмінпротоколи щодо порушення ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Торгівля з рук у невстановлених місцях» не складались.

Самі ж продавці запевнили, що вже з понеділка мають намір звернутися до Міської ради з питання нестачі торгових місць на ринках.

— Працівники міліції не мають наміру складати протоколи про адміністративне правопорушення, а тим більше вилучати товар, — наголосив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Хмельницького міськвідділу міліції Валерій Онісьєв. — Усі ми розуміємо, що в державі складна ситуація, але не потрібно перетворювати центр міста у стихійний смітник.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ