2 квітня Львів буде у блакитному: людям розкажуть про аутизм

2 квітня Львів буде у блакитному: людям розкажуть про аутизм

31.03.15 13:49 0 549
2 квітня – міжнародний день поширення інформації про аутизм. У Львові відбудеться серія акцій «Львів у блакитному», під час яких мешканцям та гостям міста розповідатимуть про те, що таке аутизм, чому його не варто боятися та як можна підтримати дітей і дорослих, які живуть з аутизмом. Основним заходом місяця інформування про аутизм є масовий флеш-моб біля входу в Ратушу, який продемонструє підтримку людей з аутизмом.

Про це 30 березня інформує прес-служба ЛМР.

Організовують акції до Всесвітнього дня інформування про аутизм батьки дітей, які живуть з аутизмом, студенти Українського католицького університету та школярі Львівської лінгвістичної гімназії.

Протягом місяця у Львові відбуватимуться кінопокази, лекції, флеш-моби, зустрічі у форматі «рівний рівному», а серед школярів проведуть конкурс короткометражок про аутизм. Окрім цього у місті з’явиться соціальна реклама на тему «Ми – просто трохи інші!»; один із фасадів львівської будівлі буде прикрашений тематичним стріт-артом, який пояснює особливості сприйняття мови людьми з аутизмом; дві головні будівлі міста змінять своє освітлення на блакитне.

Львів – перше місто в Україні, яке приєднається до міжнародної акції «Light it up blue».

Керівник Львівської бізнес-школи Софія Опацька і мер міста Андрій Садовий заохочують одягтися у блакитне в міжнародний день поширення інформації про аутизм.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ