На Вінничині Василь Броварник вручив ордери від квартир учаснику АТО та сім’ї загиблого прикордонника (+фото)

На Вінничині Василь Броварник вручив ордери від квартир учаснику АТО та сім’ї загиблого прикордонника (+фото)

31.03.15 11:26 0 674
Нове житло отримали дружина полеглого прикордонника із Могилів-Подільська Олега Глущака, Ольга Глущак та боєць батальйону «Донбас», який в результаті важкого поранення втратив ногу, Олександр Сарабун.

Урочистості відбулися в приміщенні Могилів-Подільської міської ради, які ще раз підтвердили увагу й турботу з боку влади до учасників бойових дій та сімей загиблих на Сході України воїнів.

Для Олександра та Ольги отримання житла – подія значима, хоч і з присмаком гіркоти. Щоби хоч частково компенсувати завдані війною цим людям втрати, міське керівництво за сприяння обласної влади знайшло можливість надати їм квартири.

Урочисте вручення ордерів відбулося за участю заступника голови обласної державної адміністрації Василя Броварника, директора департаменту ЖКГ, енергетики та інфраструктури обласної державної адміністрації Анатолія Вакара та міського голови Петра Бровка. До речі, квартиру для Олександра міська влада виділили з резерву комунальної власності та подбала про виконання в ній необхідних ремонтних робіт. Для сім'ї загиблого Олега Глущака житло придбано за кошти, виділені державою в сумі 214 тисяч гривень та облдержадміністрацією 57 тисяч гривень.

Ордери безпосередньо вручав заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник. «Життя продовжується, тож нехай воно буде для вас якнайбільш комфортним. А представники влади зроблять все від них залежне, аби житло також отримали члени сімей загиблих правоохоронців.», - побажав представник обласної влади, передаючи документи новоспеченим власникам квартир.

Державні посадовці, прикордонники та громадськість хвилиною мовчання вшанували бійців, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході України.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ