У Хмельницькому працівники міліції ліквідували осередок розпусти

У Хмельницькому працівники міліції ліквідували осередок розпусти

31.03.15 14:45 0 572
Злочинний бізнес розгорнувся у стінах непримітного кафе на околиці обласного центру.

Працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми УМВС спільно з колегами із Хмельницького міськвідділу міліції було виявлено та задокументовано злочинну діяльність групи осіб, які займалися сутенерством.

Злочинний бізнес організували в одному із закладів відпочинку в обласному центрі, проте інтимні послуги там не надавалися — дівчата їхали в сусідню сауну або ж інше місце. Клієнт сплачував 300 гривень за повію і ще 140 за оренду сауни.

На утриманні у сутенерів було близько 10 повій, дві з яких — із сусідньої Вінницької області. Крім того, до злочинної діяльності залучалися і бармени, які працювали в закладі, і знайомі таксисти.

Частина дівчат жила в підсобному приміщенні цього ж кафе, сплачуючи власникові за оренду. За прогули чи відсутність на «роботі» через хворобу або інші поважні причини сплачували чималенькі штрафи.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від 4 до 7 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська міліція ...
Наступна новина: На Вінничині депутат ...

КОМЕНТАРІ