На оперативній нараді Микола Романюк подякував обласній державній адміністрації за підтримку Луцького підприємства електротранспорту

На оперативній нараді Микола Романюк подякував обласній державній адміністрації за підтримку Луцького підприємства електротранспорту

31.03.15 09:21 0 636
Відбулася чергова оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У нараді взяли участь міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Святослав Кравчук, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

На нараді розглянули питання четвертої хвилі мобілізації. Зокрема, в. о. обласного військового комісара Роман Кулик повідомив, що її виконано в області на 80%. Також обговорили питання соціального захисту демобілізованих із АТО. Заступник голови ОДА Світлана Мишковець у своєму виступі акцентувала на важливості дійти до кожної людини. Подбати про супровід від медичного і психологічного забезпечення до працевлаштування і добробуту демобілізованих та їхніх сімей.

Учасники наради проаналізували роботу державного казначейства, Нововолинської шахти №10, проведення весняно-польових робіт в області, стан приміських перевезень. Володимир Гунчик зупинився на важливості виконання графіків маршрутів, які пролягають до дачних масивів та якості обслуговування пасажирів.

Міський голова Микола Романюк подякував обласній владі за підтримку Луцького підприємства електротранспорту, за сприяння у погашенні заборгованості із заробітної плати. У свою чергу, Володимир Гунчик запевнив, що ЛПЕ й надалі буде постійно перебувати в полі зору обласної влади, адже це підприємство є найбільшим перевізником пільгових категорій населення. Тому обласна влада зацікавлена у вирішенні проблеми підприємства.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ