Житомирські міліціонери відбули на схід для виконання завдань у зоні АТО

Житомирські міліціонери відбули на схід для виконання завдань у зоні АТО

31.03.15 15:52 0 563
Дванадцятий зведений загін правоохоронців Житомирщини виїхав до Луганщини минулих вихідних для забезпечення безпеки мирних жителів сходу України. В УМВС відряджених проводжали рідні, друзі та колеги.

Обов'язковий інструктаж перед виїздом та щирі слова побажань удачі й благословіння звучать від присутніх у залі обласного УМВС України в області.

Уже традиційно керівник зведеного загону, цього разу це начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев, доповів про готовність сотні міліціонерів, практично, з усіх районів Житомирщини, приступити до виконання визначених завдань.

- За увесь період несення служби у зоні антитерористичної операції житомирські міліціонери показали себе професійними та надійними захисниками й, головне, справжніми патріотами, - відзначив, звертаючись до відряджених, т.в.о. начальника УМВС Григорій Полковніков. – Переконаний, що й ви належно себе проявите. Повертаєтесь здоровими й неушкодженими.

Серед відряджених троє працівників Любарського РВ УМВС: помічник дільничного інспектора Вадим Яхимович, помічник оперативного чергового Юрій Андреєв та міліціонер ізолятора тимчасового тримання Руслан Демидюк. Перед від'їздом правоохоронці разом з колегами побували у місцевому храмі, де отримали благословіння від настоятеля отця Василія.

А у залі УМВС батьківські настанови від старшого покоління нинішнім правоохоронцям передав голова обласної ради ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ Віктор Бура.

Ще кілька хвилин для нетривалого прощання з рідними і міліціонери займають місця в автобусах. Попереду місяць несення служби на блокпостах та у звільнених від терористів населенних пунктах Луганщини.

Прес-служба УМВС України

в Житомирськй області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ