Тернопільська область: протягом 28-29 березня виникло 3 пожежі

Тернопільська область: протягом 28-29 березня виникло 3 пожежі

31.03.15 17:15 0 616
28 березня о 16:34 надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на 2-му поверсі недіючого приміщення супермаркету «Київ», на вулиці Вишнівецького, 9, у Тернополі. На момент прибуття рятувальників площа горіння становила орієнтовно 2 м.кв. Вогнем знищено диван. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Причина займання та матеріальні збитки встановлюються.

29 березня о 06:42 у м.Тернопіль на вул.Чалдаєва,17, в коридорі на 1-му поверсі 5-ти поверхового гуртожитку, ймовірно внаслідок короткого замикання електрощитової виникла пожежа. Загорання ліквідовано до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Вогнем знищено електропроводку щитової. Матеріальні збитки встановлюються.

29 березня о 17:00 у с.Рогачин Бережанського району виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Внаслідок пожежі знищено 2 вікна, диван, речі домашнього вжитку на площі 12 м.кв. Вогнем пошкоджено телевізор, двері, стіни та стеля кімнати. Матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано місцевим населенням до прибуття чергового караулу 7-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львові двоє безробітних ...

КОМЕНТАРІ