Хресна дорога за мир і цілісність України пройшла центральними вулицями Тернополя

Хресна дорога за мир і цілісність України пройшла центральними вулицями Тернополя

31.03.15 13:31 0 680
29 березня центральними вулицями Тернополя пройшла молитовна Хресна дорога. Символічний дерев`яний хрест, як символ земних страждань Ісуса від стації до стації почергово несли представники духовенства, влади, волонтери, родичі загиблих бійців АТО і Героїв Небесної сотні, представники громадських та молодіжних організацій, журналісти. На одній із стацій хрест ніс міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Щороку тисячі тернополя приєднуються до Хресної ходи, яка традиційно проходить напередодні світлого свята Великодня. Цьогоріч у зв’язку з подіями в Україні вона набуває особливого значення. Ця хода присвячена миру і єдності України. Ми молимося за світлу пам'ять Героїв Небесної сотні, Небесної армії, просимо у Господа здоров’я для бійців АТО та волонтерів», - зауважив Сергій Надал.

У 14 стаціях тисячі тернополян роздумували над Хресною дорогою Ісуса Христа: читали страсні Євангелії, виконували духовні пісні, складали спільну молитву за мир і цілісність України. Особливістю цьогорічної ходи стало те, що до несіння символічного Хреста приєдналися військовослужбовці.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ