Чернівецька область: за останні 3 доби виникло 6 пожеж

Чернівецька область: за останні 3 доби виникло 6 пожеж

31.03.15 16:38 0 594
За останні 3 доби у Чернівецькій області виникло 6 пожеж. Так, 28 березня у селі Чорногузи Вижницького району сталася пожежа в господарській будівлі. Загорання виникло на горищі будівлі. Складність пожежі полягала в тому, що стіни та перекриття споруди були дерев’яними. Окрім цього, в будівлі зберігалося сіно, що також сприяло швидкому розповсюдженню вогню. За лічені хвилини полум’я охопило всю господарську будівлю. Також пожежа могла перекинутися на поруч розташовані 2 житлові будинки та ще одну господарську будівлю. Рятувальники міста Вижниця та місцева пожежна команда села Іспас, які були направлені за місцем виклику, оперативно ліквідували небезпеку. Вогнем знищено покрівлю будівлі, 1 тонну сіна. Завдяки діям вогнеборців від знищення було врятовано 3 будівлі.

Ще одна господарська будівля того ж дня горіла в Чернівцях по вул. Обертинській. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру відразу був направлений на місце події. Оскільки поруч із місцем виникнення пожежі знаходилися 2 житлові будинки, то першочерговим завданням рятувальників було недопущення подальшого поширення полум’я. За короткий проміжок часу пожежа була локалізована, а в подальшому ліквідована. На пожежі знищено перекриття будівлі, пошкоджено стіни. Рятувальники зберегли від знищення 2 будівлі.

30 березня у селі Котелеве Новоселицького району сталася пожежа в двох автомобілях «Мерседес». Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки площа пожежі була незначною і місцевим мешканцям вдалося самотужки ліквідувати пожежу за допомогою підручних засобів.

Всього в ході ліквідації пожеж, які виникли за останні 3 доби, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області зберегли від знищення 7 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: 31.03 - ...
Наступна новина: Міністерство молоді та ...

КОМЕНТАРІ