Буковинські міліціонери вилучили у чоловіка марихуану

Буковинські міліціонери вилучили у чоловіка марихуану

31.03.15 13:36 0 598
Співробітники карного розшуку Вижницького райвідділу міліції під час поверхневого огляду у мешканця міста Вашківців виявили та вилучили пакетик із наркозіллям вагою близько 5 грам.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Вижницького райвідділу міліції на одній із вулиць міста Вашківців зупинили підозрілого чоловіка та запропонували йому показати, що знаходиться у нього в кишенях. Під час особистого огляду в кишені куртки 34-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили та вилучили пакетик з марихуаною вагою близько 5 грам.

Вилучене наркозілля правоохоронці направили у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи.

Як з'ясувалось, зловмисник раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Він пояснив, що наркозілля вирощував у себе вдома та зберігав для власних потреб.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хресна дорога за мир і ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ