Понад 200 юних рівнян безкоштовно навчатимуться фінансовій грамотності

Понад 200 юних рівнян безкоштовно навчатимуться фінансовій грамотності

31.03.15 10:54 0 625
На початку квітня у Рівному та в усіх без винятку районних центрах області відкривається унікальна дитяча БізнесШкола ЮніорБанку. Більше 200 учнів розпочнуть опановувати основи підприємництва та фінансів, братимуть участь у ділових іграх та тренінгах, стажуватимуться в банку, а також користуватимуться банківськими послугами за допомогою "дитячої" пластикової карти ЮНІОРА.

"Родзинкою цьогорічного весняного набору в БізнесШколу стане організація навчальних груп в освітніх закладах, де запровадженні унікальні проекти табелювання школярів та безготівкового розрахунку учнями за шкільні обіди. - розповідає керівник напрямку ЮніорБанку Північно-Західного РУ ПриватБанку Галина Шеметило. - Цього року ми розширюємо програми фінансової грамотності. Підготовлено штат сертифікованих тренерів фінансової грамотності з числа найкращих працівників банківських відділень. Навчальну програму поєднану з практичними заняттями банківській справі пройдуть понад 200 учнів в усіх куточках області".

Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Для наймолодших школярів розроблена ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта ЮНІОРА, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами.

На заняттях діти заохочуються солодкими подарунками та сувенірною продукцією від ЮніорБанку, що підвищує їхню активність та дозволяє максимально засвоїти викладений матеріал. По закінченню 3-місячного навчального курсу випускники отримують дипломи від Банку.


Освітня програма ЮніорБанку стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Щоб стати учасником програми, достатньо просто подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ