У березні кількість переглядів сторінок українського сервісу OLX перевищила 2 мільярди

У березні кількість переглядів сторінок українського сервісу OLX перевищила 2 мільярди

31.03.15 12:37 0 1679
У березні аналітики сервісу OLX зафіксували рекордну активність користувачів. Число переглядів сторінок сервісу з комп’ютерів та мобільних пристроїв перевищило 2 мільярди.

Уже протягом минулого року сервісом OLX стали активніше користуватися як продавці, так і покупці. Ріст користування продовжується й у цьому році. Причому найбільш динамічно зростають споживчі категорії, зокрема «Мода і стиль», «Дитячий світ», «Дім і сад». З початку року кількість оголошень у категоріях «Мода і стиль», а також «Дім і сад» збільшилася на 50%. А в розділі «Дитячий світ» число товарів на продаж виросло в 2 рази.

Покупці також поводяться біль активно. У категорії «Дитячий світ» візити збільшилися на 70%, а перегляди сторінок на 90%. Візити в розділі «Мода і стиль» показали ріст на рівні 50%, перегляди – 56%.

- Стрімке зростання користування та збільшення популярності OLX обумовлені нашою активністю в медіа та затребуваністю такого сервісу в умовах нестабільної економічної ситуації в країні. Ціни практично на всі товари в магазинах суттєво виросли. А купуючи в приватних осіб, можна зекономити. Люди шукають б/в товари, одяг, взуття, товари для дітей, електроніку, сезонну продукцію, - коментує маркетинг-директор OLX Катерина Замуренко.

Примітно, що росте й мобільне користування сервісом. Користування безкоштовними мобільними додатками OLX за минулий рік збільшилося на 400%. На даний момент кількість встановлених додатків OLX українцями перевищує 2 млн.: з них понад 1,8 млн. для Android-пристроїв, понад 400 тис. – iOS, понад 30 тис. – Widows Phone.

- Ми прогнозуємо, що популярність сервісу OLX буде продовжувати зростати. Також із запровадженням 3G зв’язку ми очікуємо збільшення користування ресурсом з мобільних пристроїв, - сказала Катерина Замуренко.

Довідка

OLX.UA (раніше Slando.ua) – онлайн-сервіс безкоштовних оголошень №1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 10 млн. оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 2 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, лютий 2015 року). Кожен п'ятий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум один раз на місяць.

Оксана Венгровська
PR-менеджер OLX.ua
Oksana.vengrovskaya@olx.com
http://olx.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Львові знайшли ...
Наступна новина: Закарпаття: на Мукачівщині ...

КОМЕНТАРІ