Буковинські міліціонери не дали втекти зухвалому викрадачу авто

Буковинські міліціонери не дали втекти зухвалому викрадачу авто

01.04.15 11:06 0 596
Після отримання інформації про незаконне заволодіння транспортним засобом та про рух викраденої «Нива» у напрямку Тернопільської області на посту дорожньо-патрульної служби у селі Звинячин, автоінспектори перекрили дорогу шлагбаумом.

Службовим автомобілем працівники ДАІ завбачливо перекрили також і дорогу в напрямку села Репужинців Заставнівського району. Саме сюди й звернув утікач. Однак, вимогу автоінспектора зупинитись проігнорував, натомість додав швидкості.

Кілька кілометрів по ґрунтовій дорозі тривало переслідування. «Нива» маневрувала, будь-що намагалась втекти, об'їжджала патрульний автомобіль, що час від часу перекривав їй дорогу. Але у селі Хрещатик втікач заїхав на вулицю, з якої виїзду не було.

Зрозумівши, що це пастка, зловмисник заблокував двері автомобіля. Однак, інспектор дорожньо-патрульної служби за допомогою дільничного міліціонера зумів все-таки дістатись до водія та надіти на нього наручники.

Гонщика правоохоронці передали слідчо-оперативній групі міліції, що через кілька хвилин прибула на місце події. Виявилося, що драматичний сюжет спричинив 27-річний мешканець села Репужинці. Того вечора він викрав чужий автомобіль у селі Малий Кучурів Заставнівського району з території ставка, який, до речі, перебував під охороною. Зловмисник діяв рішуче, проламавши автомобілем закритий шлагбаум.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

(за матеріалами УДАІ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівники ...

КОМЕНТАРІ