В Чернівецькій області дизайн патрульного автомобіля оформлять на основі дизайнів-переможців

В Чернівецькій області дизайн патрульного автомобіля оформлять на основі дизайнів-переможців

01.04.15 14:05 0 644
До його створення долучилися експерти з питань графічного оформлення, а також представники кількох підрозділів МВС. Крім того, робоча група працюватиме над ще однією графічною схемою, за якою оформлятимуть автомобілі для дорожньої поліції.

Упродовж минулого тижня громадяни мали змогу голосувати на сайті МВС та у соціальних мережах за той зразок оформлення патрульного автомобіля, який їм сподобався найбільше. В опитуванні взяли участь майже 34,5 тисячі респондентів.

За результатами голосування переможцем визнаний дизайн № 4.

«Срібним призером» симпатій стала графічна схема, за якою оформлений зразок № 6.

При МВС була створена робоча група. До її складу увійшли експерти з питань графічного оформлення. Крім того, до складу групи увійдуть представники кількох підрозділів МВС – Державного науково-дослідного інституту, Центру безпеки дорожнього руху тощо.

Члени робочої групи планують створити дизайн патрульного автомобіля на основі дизайнів-переможців. При створенні графічної схеми врахують такі нюанси, як кольорова гама, зручність читання шрифтів тощо. У такому дизайнерському рішенні будуть оформлені автомобілі підрозділів патрульної служби, які охоронятимуть правопорядок у містах.

Крім того, робоча група працюватиме над ще однією графічною схемою, за якою оформлятимуть автомобілі для дорожньої поліції.

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Вінниці екіпаж патрульної ...

КОМЕНТАРІ