У Вінницькому районі жінка вбила свого співмешканця

У Вінницькому районі жінка вбила свого співмешканця

01.04.15 13:27 0 579
30 березня в селі Вінницькі Хутори 33-річна жінка під час сварки нанесла смертельне ножове поранення своєму співмешканцю. Затримана знаходилась в стані алкогольного сп'яніння.

Як розповів заступник начальника УМВС України у Вінницькій області Олександр Глянько, до міліції надійшло повідомлення, що на території власного домогосподарства з ножовим пораненням грудної клітини виявлено мертвим 40-річного господаря.

Слідчо-оперативна група з'ясувала, що смертельне поранення потерпілому під час сварки нанесла кухонним ножем його співмешканка. Жінка знаходилась під дією алкоголю.

Затримали підозрювану у сусідів. Жінка зізналась, що між нею та чоловіком часто виникали сімейні конфлікти, під час яких він її бив. Цього разу вона вирішила захиститися і взяла у руки ніж.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За такий злочин передбачено покарання до 15 років ув'язнення.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: «Українську книгу – ...

КОМЕНТАРІ