На початку квітня Вінниччина проводжатиме в останню дорогу трьох героїв,які загинули в Донецькому аеропорту,визволяючи «Кіборгів»

На початку квітня Вінниччина проводжатиме в останню дорогу трьох героїв,які загинули в Донецькому аеропорту,визволяючи «Кіборгів»

01.04.15 09:01 0 657
Вінниччина знову у жалобі, адже антитерористична операція забрала життя ще трьох патріотів, справжніх українців, які боронили рідну землю та кожного з нас від ворога.

20 січня 2015 року у бою під час штурму захопленого сепаратистами терміналу Донецького аеропорту, визволяючи з оточення його захисників «Кіборгів» загинули троє наших земляків солдати Леонід Шевчук 1985 р.н. і Дмитро Франишин 1982 р.н. та молодший сержант Сергій Зулінський 1987 року народження. Автомобіль в якому вони здійснював штурм з іншими військовослужбовцями врізався в будівельні конструкції аеропорту та вибухнув. Усі захисники були військовими 95 окремої аеромобільної бригади .

Церемонія прощання із Героями орієнтовно відбудеться 3-4 квітня. Сергія Зулінського та Леоніда Шевчука поховають на Алеї Слави Центрального кладовища у м. Вінниця, Дмитра Франишин на сільському кладовищі с.Стадниця.

Схиляємо голови у скорботі , щирі співчуття батькам, друзям, родині загиблих.

Вічна пам'ять Героям.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські дільничні ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ