На Вінничині стан виплати заробітної плати працівникам підприємств та організацій

На Вінничині стан виплати заробітної плати працівникам підприємств та організацій

01.04.15 15:41 0 624
Сума невиплаченої заробітної плати працівникам підприємств та організацій Вінниччини становила 16,8 млн.грн. Про це повідомили в Головному управлінні статистики в області.

Із загальної суми боргу 50,9% припадає на економічно активні підприємства, 39,0% – на підприємства-банкрути, частка економічно неактивних підприємств в обсязі заборгованості складає 10,1%.

У загальній сумі заборгованості України питома вага Вінницької області становила 1,1%.

Майже половина (46,0%) невиплаченої заробітної плати припадає на промислові підприємства області. Серед решти підприємств найбільша частка боргу (24,6%) перед працівниками допоміжної діяльності у сфері транспорту та будівництва (13,8%).

Сума заборгованості з виплати заробітної плати працівникам економічно активних підприємств на 1 березня 2015 року становила 8,5 млн.грн. Своєчасно не розрахувались з працюючими 42 економічно активних підприємства та організації області.

Кількість працівників економічно активних підприємств, які своєчасно не отримали заробітну плату склала 2,4 тис. осіб або 0,9% від загальної кількості працюючих. Кожному з працівників, кому заробітна плата виплачується із затримкою, в середньому заборговано 3520 грн.

Про наявність заборгованості з виплати заробітної плати повідомили 20 підприємств-банкрутів області, сума їх боргу на 1 березня 2015 року становила 6,5 млн.грн.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі котельню ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ