ДАІ Волині роз'яснює умови сплати штрафу через мобільний термінал

ДАІ Волині роз'яснює умови сплати штрафу через мобільний термінал

01.04.15 08:48 0 637
25 патрульних автомобілі працівників Державтоінспекції у Волинській області забезпечені мобільними терміналами для спрощення процедури сплати водіями штрафів за порушення Правил дорожнього руху.

Водії, які уже скористалися нововведенням, відзначили, що цей спосіб є доволі зручний та – головне - заощаджує час. Якщо раніше водій-порушник для того, щоби сплатити штраф, повинен був шукати банк для внесення коштів, то тепер завдяки мобільним терміналам він зможе зробити це прямо в патрульному автомобілі.

Устаткуванням правоохоронців забезпечив «Ощадбанк», через який проходитимуть платежі. Сплачуючи штраф через мобільний термінал, ви не ризикуєте легітимністю платежу. Турбуватися про безпеку зняття коштів не варто, тому що співробітник ДАІ зобов'язаний видати вам копію чека з POS-терміналу про списання коштів. Оригінал буде прикріплено до протоколу про порушення правил.

Сплата штрафу на місці порушення – це насамперед добровільна особиста справа кожного учасника дорожнього руху. Якщо водій погоджується із інспектором ДАІ і визнає свою провину в скоєнні адміністративного правопорушення, він може скористатися послугою та сплатити штраф через банківський платіжний термінал. Для цього водію-правопорушнику необхідно мати при собі банківську картку.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ