Працівник ДАІ Волині,який порушив Правила дорожнього руху,заплатить штраф

Працівник ДАІ Волині,який порушив Правила дорожнього руху,заплатить штраф

01.04.15 08:09 0 531
На правопорушника складено адміністративний протокол та винесено постанову про сплату 340 гривень штрафу.

На сторінці у соціальній мережі одного з громадських активістів викладено фото, на якому службовий автомобіль ДАІ у місті Луцьку по вулиці Богдана Хмельницького був припаркований із порушенням Правил дорожнього руху.

У результаті начальник УДАІ УМВС України у Волинській області Володимир Кравченя склав на водія адміністративний протокол за ч. 1 ст. 122, відповідно до п.15.9 «ґ» (Зупинка забороняється на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу, за винятком зупинки для надання переваги в русі та зупинки проти бокового проїзду на Т-подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки, або розділювальна смуга) КУпАП, та виніс постанову про накладення штрафу в розмірі 340 гривень.

Окрім того, з працівниками ДАІ Волині будуть проведені додаткові заняття, де суворо вкажуть на необхідність дотримання транспортної дисципліни.

– Правила дорожнього руху діють для всіх, – відзначив Володимир Кравченя. – Тим більше вважаю недопустимим їх порушення працівниками Державтоінспекції. Тому звертаюся до всіх громадян із проханням негайно інформувати про подібні випадки. Наша реакція буде миттєвою.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Впродовж двох тижнів на ...

КОМЕНТАРІ