В УМВС Волині привітали співробітників,які працюють із людьми та бережуть таємниці

В УМВС Волині привітали співробітників,які працюють із людьми та бережуть таємниці

01.04.15 09:28 0 878
Відзначають професійне свято працівники відділу режимно-секретного та документального забезпечення УМВС України у Волинській області.

За словами начальника підрозділу Еліни Сороки, у будь-якому колективі надзвичайно важливе взаєморозуміння, взаємодопомога, повага один до одного. Вісім із дванадцяти співробітників – координують систему всього діловодства обласного управління міліції, в тому числі працюють із документами, що містять службову інформацію та державну таємницю.

Віра Дубинка відповідає за облік та реєстрацію всіх документів, що надійшли на адресу управління, а Ольга Трохимчук скеровує їх до безпосередніх виконавців. Досвідчені працівники Аліна Сарри, Інна Ковальчук та Лілія Помазанова здійснюють контроль за дотриманням органами і підрозділами режиму секретності, а Ірина Левчук організовує роботу зі зверненнями громадян і народних депутатів, запитами на інформацію щодо діяльності ОВС. Співробітники групи спеціального зв'язку Роман Потапенко та Степан Горбай здійснюють надійний захист інформації із обмеженим доступом, а Володимир Лозовицький - технічний захист і контроль за її збереженням у системі УМВС. І насамкінець: Тамара Антонюк - не забуває про надійне зберігання архівних документів.

- Говорячи про свій колектив, ніколи не погоджуюсь із висловом «представниця слабкої статі», – зауважує майор міліції Еліна Сорока. – Навпаки: мої працівники трудяться нарівні з чоловіками. Та й жіноча мудрість, зваженість й інтуїція у правоохоронній системі – просто необхідні.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ