Житомирянин Юрій Кравченко став двократним Чемпіоном України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

Житомирянин Юрій Кравченко став двократним Чемпіоном України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

01.04.15 14:51 0 593
Юний рятувальник із Житомира Юрій Кравченко продовжує збирати спортивні нагороди. Тепер юнак став двократним Чемпіоном України з пожежно-прикладного спорту.

З 25 по 27 березня 2015 року в м. Вінниця 14 збірних команд із різних куточків нашої держави боролися за першість у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків. Учасники були розділені на три вікові групи: молодшу (віком 13-14 років), середню (15-16 років) та старшу (16-18 років). Протягом 2-х днів юні спортсмени змагалися у традиційних видах пожежно-прикладного спорту: підйомі по штурмовій драбині та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами.

У підсумку, в напруженій боротьбі завдяки вдалим виступам учасників житомирської команди у всіх видах, юний колектив майбутніх рятувальників заслужено здобув 6-е загальнокомандне місце! Це безперечний успіх, адже позаду залишилися лідери пожежно-прикладного спорту України, які мають спеціальні криті комплекси.

Довгоочікуваною нагородою для області стала золота нагорода житомирянина Юрія Кравченка у подоланні 100 метрової смуги перешкод та підйомі по штурмовій драбині серед учасників старшої групи.

Успіх команди став можливим завдяки цілеспрямованій роботі над собою кожного її учасника під керівництвом тренера – майстра спорту України Олександра Камінчука.

Приємно констатувати, що Юрій Кравченко є бронзовим призером Чемпіонату світу з пожежно-прикладного спорту серед юнаків. Житомирянин здобув цю медаль у липні 2014 року на змаганнях, що проходили в Чехії. Отож похід юного рятувальника за нагородами продовжується.

Колектив Управління ДСНС України у Житомирській області вітає переможців із здобутими нагородами. Від щирого серця бажає їм сил та наснаги, а найголовніше – ще багато-багато перемог у своєму спортивному житті.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Конфлікт двоє волинян ...
Наступна новина: На Вінничині - Маючи ...

КОМЕНТАРІ