Тренінги щодо розвитку та реформування системи надання послуг у сфері психічного здоров’я проходять на Закарпатті

Тренінги щодо розвитку та реформування системи надання послуг у сфері психічного здоров’я проходять на Закарпатті

01.04.15 10:04 0 620
Тренінги щодо розвитку та реформування системи надання послуг у сфері психічного здоров'я проходять на Закарпатті

25 - 26 березня 2015 року в м. Ужгороді, в актовому залі департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації відбувся перший курс тренінгів щодо розвитку та реформування системи надання послуг у сфері психічного здоров'я, зініційований голандською організацією Soft Tulip.

Це шестимісячний курс тренінгів, що складається з шести зустрічей в Ужгороді, які тривають цілий день у період від березня до вересня 2015 року, з постійними практичними завданнями на протязі шести днів. Кожного дня увага приділяється обміну знаннями та передовими практиками і доступна фахівцям як з інтернатних закладів області так і зацікавленим фахівцям з вищих навчальних закладів( лікарі, психологи тощо).

Метою цього курсу є підвищення рівня знань і навичок щодо реалізації у сфері медичного догляду та організації медичних, психологічних і соціальних послуг.

Курс розроблено організацією Soft Tulip у співпраці з різними зацікавленими сторонами, у тому числі з Тур'я-Реметівським психоневрологічним інтернатом та з Мукачівським психоневрологічним інтернатом №1, психіатричною лікарнею м. Берегово та центром „Парасолька”, медико-соціальним реабілітаційним центром „Дорога Життя” та батьківською організацією. Курс схвалено Міністерством соціальної політики України та Міністерством охорони здоров'я України. Педагогічний колектив включає в себе фахівців з Нідерландів та України. Акредитаційні сертифікати буде отримано у кінці курсу залежно від участі від імені Parnassia Academy and Soft Tulip , м.Гаага, Нідерланди.

Soft Tulip - це голандська організація, яка представляє декілька великих установ у сфері психічного здоров'я та пацієнтів з обмеженими можливостями. З 2006 року Soft Tulip бере участь у реалізації декількох проектів, які охоплюють догляд дітей і дорослих в Україні.

З 2011 року організація проводить активну діяльність в Ужгороді, спрямовану на поліпшення догляду за підопічними у Тур'я-Реметівському психоневрологічному інтернаті. Метою цієї співпраці є вдосконалення якості медичної допомоги для пацієнтів і співпраця усіх зацікавлених сторін у галузі психічного здоров'я та догляду за інвалідами.

Департаменту соціального захисту

населення облдержадміністрації

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: На Волині знешкодили ...

КОМЕНТАРІ