Громада Ужгорода вимагає заборонити піднімати тарифи на маршрутні перевезення

Громада Ужгорода вимагає заборонити піднімати тарифи на маршрутні перевезення

01.04.15 08:04 0 652
31 березня 2015 року в Ужгороді відбулись громадські слухання щодо підвищення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Більшістю голосів присутніх містян головою засідання було обрано свободівця Едуарда Леонова.

"Я особисто проводив моніторинг пасажирообігу та якості перевезень і пересвідчився, наскільки необ'єктивні псевдомоніторинги зацікавлених у цьому осіб. Постійний конфлікт інтересів, який ми спостерігаємо на прикладі чинного секретаря ради Богдана Андрієва, який одночасно є власником АТП, призводить до "малювання" чисел та даних, які абсолютно не відповідають дійсності", – наголосив колишній керівник відділу транспорту та держзакупівель Ужгородської міської ради свободівець Сергій Білей.

Голова засідання Едуард Леонов запропонував звернутись до прокуратури щодо перевірки правомірності та законності розподілу коштів державного б'юджету, наданих місту Ужгороду на компенсацію проїзду пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах загального користування. Також свободівець подав пропозицію звернутися до міської ради, міського голови та виконавчого комітету щодо дострокового припинення повноваження секретаря Ужгородської міської ради Богдана Андрієва у зв'язку з наявним конфліктом інтересів у царині перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування. "Я, як народний обранець, депутат сьомого скликання та, врешті, небайдужий ужгородець беру на особистий контроль цю ситуацію. Закарпатська "Свобода" не дозволить владним бізнесменам обдирати ужгородців!" – наголосив голова Закарпатської районної організації ВО "Свобода" Едуард Леонов.

Вимоги свободівців були повністю підтримані та зафіксовані у резолюції громадських слухань.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ