Команда Івано-Франківської області стала переможцем Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

Команда Івано-Франківської області стала переможцем Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

01.04.15 11:11 0 629
26-27 березня у Вінниці відбувся чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту у закритих приміщеннях серед юнаків, у якому взяли участь 14 команд. У чесній безкомпромісній боротьбі першість виборола команда Івано-Франківської області, продемонструвавши волю до перемоги та високі результати.

Хлопці по повній виклалися в особистих заліках, і це закономірно, адже саме івано-франківська команда є базовою для формування юнацької збірної України, яка буде брати участь у майбутньому VI Чемпіонаті світу з ППС, який відбудеться у Гродно у серпні цього року. Команда з Прикарпаття здобула дві золоті та одну бронзову медалі, що стали запорукою успіху. Такі високі результати стали можливі завдяки підтримці та розумінню начальника У ДСНС в області Володимира Чернецького, спонсорській допомозі осіб та організацій – директору ТК «Буковель», народному депутату Олександру Шевченку, ТзОВ «Прикарпатський торговий дім», спортивному клубу «Альянс» завдяки яким були створені оптимальні умови для тренува­ння, які проходили на високому рівні і передбачали все необхідне, як для тренувань, так і для відпочинку та відновлення сил.

Начальник У ДСНС в області Володимир Чернецький за високі спортивні досягнення нагородив команду юних спортсменів грамотами та подарунками, підкресливши, що й надалі вони можуть розраховувати на підтримку та допомогу для досягнення високих результатів.

Також за активну громадську позицію та популяризацію пожежно-прикладного спорту на Прикарпатті спонсорам, зокрема народному депутату Олександру Шевченку, ТзОВ «Прикарпатський торговий дім», спортивному клубу «Альянс», Євгену Цяпалу та Любомиру Пасічняку були оголошені подяки.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Населення Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ