Інформація про замінування автомобіля на стоянці у Львові не підтвердилася

Інформація про замінування автомобіля на стоянці у Львові не підтвердилася

01.04.15 16:00 0 712
Правоохоронцям довелося оглянути понад дві сотні машин на майданчику. Зараз триває процес встановлення особи аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування автомобіля на одній зі стоянок міста.

31 березня о 00:30, на номер «102» зателефонував охоронець автостоянки, що знаходиться у Шевченківському районі Львова. Чоловік повідомив, що до нього зателефонував невідомий і сказав, що один з автомобілів на стоянці заміновано, вибух станеться через 8 хвилин.

На місці працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області. Крім того, в огляді майданчику взяли участь представники інших екстрених служб.

Після ретельного огляду 220 автомобілів та території автостоянки працівники міліції вибухонебезпечних предметів не виявили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи аноніма, який зробив неправдиве повідомлення про замінування автомобіля на автостоянці.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові буде ...

КОМЕНТАРІ