На Львівщині продовжуються звітно-виборчі конференції свободівських районних організацій

На Львівщині продовжуються звітно-виборчі конференції свободівських районних організацій

01.04.15 13:00 0 653
На Львівщині 23-31 березня 2015 року відбулися звітно-виборчі конференції у Жовківському, Мостиському, Старосамбірському, Турківському, Яворівському районах, а також у містах Трускавець і Дрогобич.

Відповідно до подання голови Львівської обласної організації ВО "Свобода" Руслана Кошулинського, за погодженням Голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока, керівниками районних організацій ВО "Свобода" стали: Володимир Тістик (Жовківський р-н), Богдан Чура (Мостиський р-н), Богдан Морохівський (Старосамбірський р-н), Мирослава Калинич (Турківський р-н), Михайло Проданюк (Яворівський р-н), Олексій Балицький (м. Трускавець), Олег Хрущ (м. Дрогобич), Роман Урбан (Дрогобицький р-н).

Голова Жовківської районної організації ВО "Свобода" Володимир Тістик зазначив: "За останній рік свободівці Жовківщини активно долучалися до усіх політичних подій. Кожен член партії в міру своїх сил і можливостей підтримував Майдан. З перших днів російсько-української війни наша організація почала працювати на підтримку українських військових, чим займається і до . За сприяння громади ми відправили на Схід тонни продуктів харчування, речі першої необхідності та засоби захисту. Також українським бійцям було передано позашляховики і два БТРи. Перед лицем ворога ми маємо бути як ніколи сильними і готовими до дій. Ми єдина в Україні ідейна партія, а тому несемо відповідальність перед минулими і майбутніми поколіннями українців!".

Голова Старосамбірської районної організації ВО "Свобода" Богдан Морохівський наголосив, що у напівгірському районі, де протяжність від одного села до другого більше 70 км, потрібно вирішити основну проблему – донесення інформації до населення: "Плануємо активніше використовувати нові інформаційні технології. Також спільно з іншими районами будемо проводити конференції, присвячені різним проблемам освіти та економіки. Багато молодих людей хочуть бути у наших лавах, тому маємо на меті також у якісному та чисельному плані оновити свою організацію".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ